Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Πρόσκληση υποψηφίων δημάρχων


ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ»
Πλάτωνος 13, Μοσχάτο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς όλους τους υποψηφίους Δημάρχους, επικεφαλής των συνδυασμών που κατέρχονται στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στις 07/11/10.


Τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 1Η Νοεμβρίου 2010, στις 7 μμ., σας καλούμε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου (Ομήρου και Κωνσταντινουπόλεως), για να παρουσιάσετε στους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου τις απόψεις και θέσεις σας για τις εξής δύο θεματικές ενότητες:

  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ
  • ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Η συζήτηση θα είναι ανοιχτή στους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου και θα διεξαχθεί ως εξής:

  1. Εισαγωγική τοποθέτηση όλων των υποψηφίων (η σειρά θα καθοριστεί μέσω κλήρου) για τα θέματα περιβάλλοντος & ελεύθερων χώρων της περιοχής Μοσχάτου-Ταύρου (διάρκεια κάθε τοποθέτησης: 5’). Η συνολική διάρκεια υπολογίζεται σε 30’.

  1. Εισαγωγική τοποθέτηση όλων των υποψηφίων (θα ισχύσει η ίδια σειρά διαδοχής των ομιλητών) για τα οικονομικά των δήμων της περιοχής Μοσχάτου-Ταύρου (διάρκεια κάθε τοποθέτησης: 5’). Και πάλι, η συνολική διάρκεια υπολογίζεται σε 30’.

  1. Από την πλευρά της «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ» θα υπάρχουν δύο (2) συντονιστές της συζήτησης, οι οποίοι είναι μέλη της «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ» χωρίς καμία εμπλοκή στις δημοτικές εκλογές του 2010. Οι συντονιστές θα συγκεντρώσουν τις ερωτήσεις του κοινού, οι οποίες θα υποβάλλονται γραπτώς και θα δόσουν τη λίστα με όλες τις ερωτήσεις στους υποψηφίους.

  1. Οι υποψήφιοι θα απαντήσουν (με την ίδια σειρά διαδοχής) στις ερωτήσεις που επιλέγουν/επιθυμούν, με διάρκεια κάθε απάντησης μεταξύ 5’-7’. Η συνολική διάρκεια υπολογίζεται σε 30’-45’.


  1. Οι υποψήφιοι θα «κλείσουν» τη συγκέντρωση με ανακεφαλαίωση διάρκειας 2’-3’ ο καθένας. Η συνολική διάρκεια υπολογίζεται σε 20’.


Σας ενημερώνουμε ότι η «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ» θα τυπώσει αφίσες για την ενημέρωση των πολιτών του Μοσχάτου και του Ταύρου, τις οποίες θα αναρτήσει στις δύο περιοχές το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 28/10/10.

Επίσης, η συγκέντρωση θα βιντεοσκοπηθεί με πρωτοβουλία της «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ» και θα περιληφθεί στο site της.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.


Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου