Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Η αλληλεγγύη δεν τρομοκρατείται, δεν εγκλωβίζεται, δεν αιχμαλωτίζεται, δεν παραιτείται



Πρωτοβουλία ''Ένα καράβι για την Γάζα''


Γιατί είναι παράνομος ο αποκλεισμός της Γάζας από το Ισραήλ σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιo. 
Άντζελα Ιωαννίδου






















Δεν φεύγει από την μνήμη μας η προπέρσινη επίθεση ενάντια στα πλοία της Φλοτίγια Ι και τα θύματα της σιωνιστικής βίας, όπως δεν φεύγει από την μνήμη μας η συνεισφορά της κυβέρνησης Παπανδρέου στην ισραηλινή πολιτική με την καθήλωση πέρυσι της Φλοτίγια ΙΙ στα ελληνικά λιμάνια.  


Η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό που δίνει καθημερινά μαθήματα αντίστασης δεν τρομοκρατείται, δεν εγκλωβίζεται, δεν αιχμαλωτίζεται, δεν παραιτείται. Το Estelle είναι η συνέχεια ενός εγχειρήματος που αργά ή γρήγορα θα μπει στο λιμάνι της Γάζας με την Παλαιστινιακή σημαία να ανεμίζει στον δεξιό ιστό, όπως ορίζει η διεθνής νομιμότητα.

Την ώρα αυτή η σκέψη μας είναι στους συντρόφους επιβάτες του
Estelle που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο. Ψύχη βαθειά σύντροφοι!

Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση που πρόσφατα επιβραβεύτηκε με νόμπελ ειρήνης να πάρει θέση για τους συντρόφους μας, τους θέλουμε πίσω γερούς και δυνατούς. Άμεση απελευθέρωση των απαχθέντων ακτιβιστών και του Εστέλ! 

Καλούμε την Ευρωπαική Ένωση να ακυρώσει την συμφωνία ACAA  με το Ισραήλ.Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να επέμβει για να σταματήσει επιτέλους ο παράνομος αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας.
Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο, να προασπίσει την ζωή, την ακεραιότητα και την ελευθερία Ελλήνων πολιτών.
Να σταματήσει επιτέλους ο παράνομος αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας.

Έκκληση βοήθειας από τους επιβάτες του Εστέλ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UOYgAWzMlyE
Δήλωση της Aleida Guevara ( γιατρός, κόρη του Τσε Γκεβάρα) για το Εστέλ
http://www.youtube.com/watch?v=IuYYXkD-dbE
Manu Chao + La Troba Kung-Fu, 16.09.2012, Barcelona, Concierto: Benvinguda A L'Estelle  http://www.youtube.com/watch?v=ote8GQrO9gc&feature=related

Λευτεριά στην Παλαιστίνη


4 σχόλια: