Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η κινηματογραφική λέσχη της Μεσοποταμίας το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα προβαλει μια επιλογή ταινιών μικρού μήκους του Αντρέα Κατσικούδη.

Φίλοι και φίλες,
στα πλαίσια της Κινηματογραφικής Λέσχης της Μεσοποταμίας θα προβάλουμε αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 8.00΄ το βράδυ, στο Σπίτι της Μεσοποταμίας, (Πλάτωνος 13, στο Μοσχάτο) μια επιλογή ταινιών μικρού μήκους του Αντρέα Κατσικούδη
Ο Αντρέας Κατσικούδης είναι δάσκαλος και ασχολείται συστηματικά με τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο από το 2000. Έχει κερδίσει διάφορες διακρίσεις για τις ταινίες του και διδάσκει σε σεμινάρια φωτογραφίας και κινηματογράφου. Θα παρίσταται στην προβολή και θα συζητήσει μαζί μας, μεταξύ άλλων, για το πώς μπορεί κανείς να κάνει ταινίες με πολύ χαμηλό κόστος παραγωγής.
Περισσότερα για το δημιουργό, τις δραστηριότητες και το έργο του στο  www.akatsikoudis.blogspot.com
Είσοδος ελεύθερη.

Από το blog του σκηνοθέτη.
 Η κινηματογραφική λέσχη της Μεσοποταμίας (Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου) θα προβάλει τις ταινίες μικρού μήκους που έχω κάνει (συνολική διάρκεια 45 λεπτά) το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στο φιλόξενο χώρο της στο Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: Η Ψηφιακή Επανάσταση στον Κινηματογράφο - Κάνοντας Ταινίες χωρίς Χρήματα...

Φιλμογραφία
«ΜΑΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ», 2007, 14 min, ομαδική προσπάθεια από το τμήμα κινηματογράφου του Δήμου Αθηναίων, προβλήθηκε στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ (DIGI, διαγωνιστικό)
«ΟΛΑ ΚΑΛΑ», 2007, 5:40 min, σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή, μοντάζ, προβλήθηκε στο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών (Πάτρα), OUT OF FOCUS FESTIVAL (Καλαμαριά,)  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ (Αθήνα), σε συνέδριο για την ψυχική υγεία (Χαλκιδική) και στο διαδικτυακό φεστιβάλ BING BANG (t-short).

«ΠΕΡΑΜΑ 2008»,  16 min, πειραματικό, προβλήθηκε στην ομαδική έκθεση εικαστικών ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΑ που έγινε μέσα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, Πέραμα.
«Η Γέφυρα», 2009,  4 min, σκηνοθεσία, μοντάζ, φωτογραφία, προβλήθηκε στο διαδίκτυο.
«Η ΓΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ», 2010, 5 min, σε συνεργασία με μαθητές δημοτικού σχολείου (1ο Δ.Σ. Αλίμου), τιμητική διάκριση από την ΕΡΤ. Προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Δράμας 2011.
«ΠΟΡΤΡΕΤΑ – ΠΕΡΑΜΑ 2010»,  7 min, προβλήθηκε στην ομαδική έκθεση εικαστικών στο Πέραμα και στο Fringe Festival 2010 (Αθήνα).
«ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΗ ΤΥΧΗ», 2010, 21 min, σκηνοθεσία, σενάριο, παραγωγή, μοντάζ, φωτογραφία, συμμετοχή στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ 2010 (DIGI 2010, διαγωνιστικό)  και στο Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου 2011 (Αθήνα).
“ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ”, 2012, 5 min, ταινία με μαθητές από το 9 Δ.Σ. Αλίμου, συμμετοχή στο Πανελ. Διαγ. Μαθητικών Ταινιών. Προβλήθηκε σε σχετικό αφιέρωμα στο Ίδρυμα Μιχ. Κακογιάννης.
“ΓΕΝΕΘΛΙΑ”, 2012, 13 min, ταινία που δημιούργησε με τους μαθητές του από τα σεμινάρια κινηματογράφου που οργανώνει (2011-2012).
«ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ», 2009,  μεγάλου μήκους, διεύθυνση φωτογραφίας, εικονοληψία (σκηνοθεσία: Μαρία Καρβουνίδου), προβλήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καλκούτας (Ινδία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου