Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

«Δημοκρατικά Δικαιώματα και Αστυνομική Βία την Εποχή της Κρίσης»

 Από Mosxatoupolis Mosxatou Polis on facebook

Μιά εξαιρετική βραδιά έζησε σήμερα το πολυπληθές ακροατήριο που κατάκλυσε το σπίτι της Μεσοποτομίας για να συμμετάσχει στην εκδήλωση «Δημοκρατικά Δικαιώματα και Αστυνομική Βία την Εποχή της Κρίσης» όπου παραβρέθηκαν, μίλησαν και συζήτησαν με τους παριστάμενους οι Αλέξανδρος Αστρινάκης, ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής, Δώρα Κανελλοπούλου από την «Αντιφασιστική εκπαιδευτική πρωτοβουλία», Μάνια Μπαρσέφσκι από το «Δίκτυο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα», Παναγιώτης Κατσαρής, 
δικηγόρος υπεράσπισης των 15 αντιφασιστών και Μάριος Ζέρβας ο τρομοκράτης με το σαμπουάν που πήγε φυλακή επί 43 ημέρες στον Κορυδαλλό. 
Συγκλονιστικές ήταν οι μαρτυρίες και ζωηρές οι τοποθετήσεις - ερωτήσεις πάνω σε θέματα όπως Δημόσια Τάξη, Καταστολή, Ανθρώπινα Δικαιώματα & Δημοκρατία, Αστυνομική Βία, Βία εναντίον της εξουσίας κι αν νομιμοποιείται ηθικά και που σταματάνε τα όρια της, Παρακράτος, Χρυσή Αυγή, «κουκουλοφόροι», κ.α.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ γιατί υπάρχουν κρίσιμα συμπεράσματα, αλλά και συγκρίσεις με την παράλληλη εκδήλωση για τον Γ. Λαμπράκη που διοργάνωσε ο μακριά νυχτωμένος Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου