Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Την Κυριακή 1/12 στις 19.00 εκδήλωση-συζήτηση για κατασχέσεις - πλειστηριασμούς και εξώσεις

Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ»

Ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση για κατασχέσεις- πλειστηριασμούς κατοικιών και εξώσεις στο ΜΟΣΧΑΤΟΑνοικτή εκδήλωση-συζήτηση για κατασχέσεις- πλειστηριασμούς κατοικιών και εξώσεις ,από την Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ» την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο, στις 7 μμ.
  •  Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
  • Οριστική απαγόρευση πλειστηριασμών των σπιτιών
  • Όχι στις εξώσεις από κατοικίες, μαγαζιά, επιχειρήσεις
  • Διεκδίκηση από το κράτος επιδότησης ενοικίου για τα θύματα της κρίσης.

 Στη συζήτησή μας ,οι ομιλητές θα είναι από την ΕΚΠΟΙΖΩ και το «Αλληλεγγύη για όλους».
Καλούμε τους πολίτες να οργανώσουν δίκτυα πολιτών αντίστασης, για να αποτρέψουν κάθε κατάσχεση και έξωση.


www.mesopotamia.gr


Να σταματήσουμε αυτό τον παραλογισμό, κείμενο για την συλλογή υπογραφών. 

Μαζί μπορούμε να σταματήσουμε αυτό τον παραλογισμό, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο. Μέσα στις επόμενες μέρες η κυβέρνηση θα αποφασίσει αν τελικά θα απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί. Αν αρκετοί ψηφοφόροι αντιδράσουμε τώρα, θα γίνει σαφές στην κυβέρνηση πως το άνοιγμα των πλειστηριασμών ακινήτων θα αποτελέσει απειλή για την επιδιωκόμενη και αναγκαία όσο ποτέ, σταθερότητα της χώρας μας.

Ας στείλουμε λοιπόν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: πως ο Ελληνικός λαός έχει κάνει υπεράνθρωπους συμβιβασμούς και πως η κυβέρνηση οφείλει πλέον να αποδείξει πως είναι ταγμένη στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και έχει την βούληση να προστατεύσει όλους τους υπερχρεωμένους πολίτες που κινδυνεύουν να μείνουν στους δρόμους και να οδηγηθούν οριστικά στο περιθώριο της ζωής.

Το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών δεν είναι η λύση. Αν η κυβέρνηση και οι τράπεζες θέλουν, όπως ισχυρίζονται, να κυνηγήσουν τους κακοπληρωτές και τα ‘μεγάλα ψάρια’, μπορούν να το κάνουν ανά πάσα στιγμή χωρίς να απελευθερώσουν τους πλειστηριασμούς.

Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα και διάδωσε το στους πάντες. Ας χαράξουμε τα όρια της ανοχής μας ακριβώς εδώ κι ας δημιουργήσουμε ένα τσουνάμι διαμαρτυρίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τόσο εκκωφαντικό ώστε να είναι αδύνατον να αγνοηθεί! Όταν ξεπεράσουμε τις 100.000 υπογραφές η ΕΚΠΟΙΖΩ θα τις παραδώσει απευθείας στην κυβέρνηση.1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή