Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η λειτουργία του Δικτύου Εκπαιδευτικής Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της Τράπεζας Χρόνου και Αλληλεγγύης της «Μεσοποταμίας» είναι μια πραγματικότητα. Καθημερινά, με τη συνεχή ζήτηση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του Δικτύου, δικαιώνεται η επιλογή μας να  «στήσουμε» μια δομή με τους πολίτες για τους πολίτες. Μια δομή ελεύθερης και ισότιμης πρόσβασης στο αγαθό της παιδείας για όλους, χωρίς τη διαμεσολάβηση του χρήματος.

Με τη συμπλήρωση δύο μηνών πλήρους λειτουργίας καλούμε όλα τα μέλη μας, μαθητές και γονείς, στην 1η τακτική διμηνιαία συνάντηση του Δικτύου, που θα πραγματοποιηθεί: 

Σαββατο 14 Δεκεμβρη 2013 και ωρα 18:00 μ.μ. 
στη «Μεσοποταμία», Πλατωνος 13  Μοσχάτο

Σκοπός της συνάντησης:
 - Να γίνει ένας αρχικός απολογισμός της λειτουργίας του Δικτύου    Εκπαιδευτικής Αλληλεγγύης
 - Να διεξαχθεί συζήτηση και να ληφθεί συναινετικά απόφαση για την τρέχουσα        ανταποδοτική δράση των μελών

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δικτύου Εκπαιδευτικής Αλληλεγγύης, τα μέλη του προτείνουν και αποφασίζουν συλλογικά και συναινετικά κάθε δίμηνο μια δράση. Η δράση αυτή, την οποία τα μέλη υλοποιούν «ανταποδοτικά», σε σχέση με τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που λαμβάνουν δωρεάν, μπορεί να αφορά σε επίπεδο κοινωνικό, οικολογικό, αθλητικό, πολιτιστικό κ.λπ.Οι ιδέες σας μας εμπνέουν.  Οι δράσεις σας δυναμώνουν το Δίκτυο Εκπαιδευτικής Αλληλεγγύηςmesopotamiatx@gmail.com
Πλάτωνος 13 183 44 Μοσχάτο

τηλ: 6932.511.592 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου