Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: “Μέρες του ’36" του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 21.00Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης για το μήνα Αύγουστο ξεκινούν με την προβολή της σπουδαίας ταινίας "Μέρες του '36" του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη, "Oι «Μέρες του ’36» είναι αυτές που προετοίμασαν την εγκατάσταση της φιλοφασιστικής δικτατορίας του στρατηγού Μεταξά. Σε μια πλατεία γεμάτη κόσμο και κάτω από έναν δυνατό ήλιο, δολοφονείται ένας συνδικαλιστής. Oι υποψίες στρέφονται στον Σοφιανό, έναν πρώην συνεργάτη της αστυνομίας που έχει πέσει σε δυσμένεια. O Σοφιανός αγωνίζεται μάταια ν' αποδείξει την αθωότητά του. Απελπισμένος, κρατάει όμηρο στο κελί του ένα φίλο βουλευτή που τον επισκέπτεται στη φυλακή, κι απειλεί να τον σκοτώσει αν δεν τον ελευθερώσουν."

Τετάρτη, 3/8/2016, λίγο μετά τις εννιά - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

facebook event: https://www.facebook.com/events/732236313580877/

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας. Στο χώρο θα βρείτε επίσης το ειδικό κουτί οικονομικής ενίσχυσης των προσφύγων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου