Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: “Η πόλη του Θεού" των Φερνάντο Μεϊρέγιες και Κάτια Λουντ, Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 21.00


Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας για το μήνα Αύγουστο συνεχίζονται αυτή την Τετάρτη, 24/8, με την Βραζιλιάνικη ταινία "Η πόλη του Θεού" (2002) των Φερνάντο Μεϊρέγιες και Κάτια Λουντ, με τους  Ματέους Ναχτεργκέλε, Αλεξάντρε Ροντρίγκεζ, Λεάντρο Ντα Χόρα.

Ο Μπουσκαπέ μεγαλώνει στην Πόλη του Θεού, μια λαϊκή συνοικία του Ρίο ντε Τζανέιρο, που από την «ερασιτεχνική» εγκληματικότητα της δεκαετίας του ‘60, περνά στο οργανωμένο έγκλημα μέσα από τη διακίνηση των ναρκωτικών και τον πόλεμο των συμμοριών στη δεκαετία του ’70. Εκείνος, ωστόσο, καταφέρνει να βρει διέξοδο, χάρη στην ενασχόλησή του με τη φωτογραφία. Σκηνές σοκ με ανήλικους εγκληματίες, μοντέρνα σκηνοθεσία από ένα δημιουργό που χαρακτηρίστηκε ο Bραζιλιάνος Σκορσέζε, σωρεία διεθνών βραβείων.

Τετάρτη, 24/8, στις εννιά το βράδυ - Πλάτωνος, 13 Μοσχάτο.

facebook event: https://www.facebook.com/events/632440923585730/

Η είσοδος είναι χωρίς αντίτιμο, μπορείτε όμως να στηρίζετε το Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διάρκειας και το Αλληλέγγυο Σχολείο με μαρκαδόρους πίνακα και τετράδια Α4.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου