Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: “Τέλεια Ομορφιά" του Πάολο Σορρεντίνο, Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 21.00
Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας για το μήνα Αύγουστο συνεχίζονται αυτή την Τετάρτη, 31/8, με την ταινία "Τέλεια Ομορφιά" (2013) του Πάολο Σορρεντίνο, με τους  Τόνι Σερβίλλο, Κάρλο Βερντόνε, Σαμπρίνα Φερίλλι.

Ο Τζεπ Γκαμπαρντέλα - δημοσιογράφος και συγγραφέας ενός και μόνο, εξαιρετικά επιτυχημένου βιβλίου, περνά τη ζωή του ανάμεσα στα πάρτι, τις δεξιώσεις και τα κλαμπ της Ρώμης, παράλληλα με μια μεγάλη παρέα από ενδιαφέροντες χαρακτήρες των κοσμικών σαλονιών, των τεχνών και των μίντια, κι αντιλαμβάνεται σιγά-σιγά το ανώφελο αυτού του τρόπου ζωής, ώσπου η συνάντηση με έναν παλιό του φίλο και την κόρη αυτού, τον ωθεί να δει αλλιώς την πόλη στην οποία ζει και διασκεδάζει εδώ και δεκαετίες και να αναζητήσει την πραγματική της ομορφιά. Εντυπωσιακά γυρισμένη και πολυβραβευμένη, η “Τέλεια Ομορφιά” θεωρείται από πολλούς ως μια από τις σπουδαιότερες ταινίες της τρέχουσας δεκαετίας.

Τετάρτη, 31/8, στις εννιά το βράδυ - Πλάτωνος, 13 Μοσχάτο.

https://www.facebook.com/events/163677907401273/

Η είσοδος είναι χωρίς αντίτιμο, μπορείτε όμως να στηρίζετε το Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διάρκειας και το Αλληλέγγυο Σχολείο με μαρκαδόρους πίνακα και τετράδια Α4.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου