Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκινάμε! 4η χρονιά λειτουργίας του Αλληλέγγυου Σχολείου. Οι εγγραφές άρχισαν!


Το Αλληλέγγυο Σχολείο της Μεσοποταμίας συνεχίζει για 4η χρονιά. Τέσσερα χρόνια με δεκάδες επιτυχίες αποφοίτων μας, αλλά και με μαζικές συνελεύσεις και δράσεις αλληλεγγύης.
Φέτος ξεκινάμε ακόμα πιο δυναμικά. Το καλοκαίρι που πέρασε, όλοι μαζί οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς αποφασίσαμε ομόφωνα και φτιάξαμε ομάδες που θα στηρίξουν τη λειτουργία του σχολείου, ενισχύοντας τους εθελοντές γονείς και ενήλικους μαθητές που ήδη φροντίζουν τις ανάγκες για καθαριότητα, φύλαξη και τεχνικές εργασίες στο χώρο που γίνονται τα μαθήματα.
Πολλοί μαθητές μας συνεχίζουν από προηγούμενες χρονιές. Έχουν ήδη διαμορφωθεί περίπου 40 τμήματα ενισχυτικής Γυμνασίου και Λυκείου, αγγλικών όλων των επιπέδων, ισπανικών, γερμανικών και γαλλικών. Για όλα τα τμήματα τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη.

Παράλληλα εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο του σχολείου, με νέες δραστηριότητες. Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά τα "Σεμινάρια του μήνα". Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν πέρυσι τα σεμινάρια για την επιστήμη, συνεχίζουμε με θέμα τη λογοτεχνία. Φέτος ξεκινάει και ένας δεύτερος κύκλος σεμιναρίων που περιλαμβάνει βιωματικές συζητήσεις σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό των εφήβων. Επιπλέον (και μετά από πολλές προσπάθειες), είμαστε κοντά στη δημιουργία εργαστηρίου καλλιτεχνικής έκφρασης για μικρούς και μεγάλους.


Οι εγγραφές άρχισαν!
τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932-511992

facebook: Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας

mail: mesopotamiatx@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου