Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: “Χαίρε Καίσαρ!" των αδερφών Κοέν, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 20.00

Συνεχίζουμε τις προβολές μας την ερχόμενη Κυριακή, 19/2, με την κωμωδία των αδερφών Κοέν "Χαίρε Καίσαρ!" (2016, Έγχρωμο, 106΄).

Σχετικά με την ταινία:
Ενώ ετοιμάζεται να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της καριέρας του, ο διευθυντής των Capitol Studios, Eddie Mannix (Josh Brolin), πρέπει παράλληλα να διαχειριστεί τα γυρίσματα του χριστιανικού έπους «Χαίρε, Καίσαρα», αλλά και διάφορα άλλα προβλήματα που του προκαλούν οι αναξιόπιστοι πρωταγωνιστές των ταινιών του. Τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο, όταν ο Baird Whitlock, πρωταγωνιστής του εν λόγω έπους, εξαφανίζεται απροειδοποίητα.
Χάρη στην αξιοζήλευτη αναπαράσταση της δεκαετίας του 1950 -κατά την οποία εκτυλίσσεται το «Χαίρε, Καίσαρ»-, μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εικαστικά σεκάνς της καριέρας τους, αλλά και το τόσο ιδιότυπο χιούμορ τους, οι αδερφοί Κοέν προσθέτουν στο ενεργητικό τους ακόμα μια πολυεπίπεδη, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ταινία.

Κυριακή, 19/2, στις οκτώ το βράδυ. Όπως πάντα, στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, αν το θέλετε, μπορείτε να φέρετε μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Καλάθι της Αλληλεγγύης ή γραφική ύλη για το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας.

Σας περιμένουμε! 
   
 https://www.facebook.com/events/408730539459996/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου