Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 στον Πολιτιστικό Χώρο «Κώστας Κωσταράκος», εκδήλωση μνήμης και συμπαράστασης για πρόσφυγες

Η ομάδα έκφρασης και πολιτισμού «Κινούμενη άμμος» διοργανώνει εκδήλωση μνήμης και συμπαράστασης για πρόσφυγες, μετανάστες και ξένους κάθε τόπου και κάθε εποχής. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 στον Πολιτιστικό Χώρο «Κώστας Κωσταράκος», Θήρας και Μαντινείας στα Καμίνια.  Χάρτης: https://goo.gl/maps/zRewewvr39o 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. με διαδραστικά παιχνίδια που απευθύνονται σε παιδιά 5-13 ετών με θέμα «Ο ξένος». Θα ακολουθήσει στις 8 μ.μ. η θεατρική παράσταση με θέμα «Κύματα προσφυγιάς» και στις 9 μ.μ. μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια κι απαγγελίες ποιημάτων. 
Την εκδήλωση στηρίζουν: η Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων & Μεταναστών, το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Πειραιά, το Λιμάνι της Αγωνίας, η Πολιτιστική Οργάνωση Microkosmos και ο Σύλλογος Κατοίκων Μικρολίμανου - Απόγονοι Μικρασιατών Προσφύγων 1922. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει συλλογή υλικής βοήθειας για τα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου. 

Είσοδος ελεύθερη, τηλ. επικοινωνίας: 6972942421. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου