Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: “Dark Horse" του James Napier Robertson, Κυριακή 9 Απριλίου στις 20.00

Δεύτερη προβολή μας για το μήνα Απρίλιο είναι το φιλμ "Dark Horse" του James Napier Robertson (2014, Έγχρωμο, 124΄): την ερχόμενη Κυριακή, 9/4, στις οκτώ το βράδυ. 


Σχετικά με την ταινία:
Η ταινία “διηγείται την ιστορία του Genesis, o οποίος πάσχει από διπολική διαταραχή σύμφωνα με την 'ιατρική' διάγνωση. Είναι όμως και ιδιοφυΐα στο σκάκι, όσο και χαρισματικός δάσκαλος. Με την καθοδήγησή και την εποπτεία του, τα παρατημένα από την κοινωνία παιδιά, της απόκληρης κοινότητάς του θα δώσουν τη μάχη να ανατρέψουν τα δεδομένα που τα έχουν καταδικάσει να βρίσκονται στο περιθώριο. Τίποτα όμως δεν είναι τόσο απλό ή τόσο σύνθετο στην ανθρώπινη ζωή...
Ο σκηνοθέτης James Napier Robertson αρνείται να διαβεί τα γνώριμα μονοπάτια των κινηματογραφικών, ακαδημαϊκών κυρίως, βιογραφιών, και με όπλο την πολύ καλή ερμηνεία του Cliff Curtis, κερδίζει σε αληθοφάνεια και πειστικότητα.”
(Πηγή: Παρασκευή Γιουβανάκη - http://film-c.blogspot.gr/)
Κυριακή, 9/4, στις οκτώ το βράδυ. Όπως πάντα στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση. 

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης, φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας, και το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη. 

Σας περιμένουμε!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου