Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: «Η Λεωφόρος της Δύσης» του Μπίλι Γουάιλντερ, 4 Ιουλίου στις 20.30

Η πρώτη μας προβολή για τον Ιούλιο θα λάβει χώρα στις 4/7, με την αριστουργηματική ταινία "Sunset Boulevard" (ελλ. τίτλος Η Λεωφόρος της Δύσης, 1950, Ασπρόμαυρη, 110΄), του Μπίλι Γουάιλντερ, με τους Γουίλιαμ Χόλντεν, Γκλόρια Σουάνσον και Έριχ Φον Στρόχαϊμ.

Σχετικά με την ταινία:
"Η Nόρμα, που ονειρεύεται την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη, συναντά τον Τζο (Γουίλιαμ Χόλντεν), έναν ασήμαντο σεναριογράφο που, κυνηγημένος απ’ τους πιστωτές του, βρίσκει καταφύγιο στην έπαυλή της, υποσχόμενος να τη βοηθήσει να κάνει ένα δυναμικό comeback στο σινεμά.
Έχουν γυριστεί μυριάδες ταινίες με θέμα το Χόλιγουντ, από τον εσωστρεφή μαίανδρο του αλτμανικού Player ως την ανατριχιαστική αλληγορία της Οδού Μαλχόλαντ, αλλά καμία δε συγκρίνεται με την πολυπλοκότητα, την ακρίβεια, τη διαύγεια και τη σκοτεινιά αυτής της απίστευτα μοχθηρής και δραματικής σάτιρας".
(Πηγή: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, lifo.gr)

Τετάρτη, 4/7, στις 20:30. Όπως και όλο το καλοκαίρι, στον πανέμορφο κήπο της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά μπορείτε αν θέλετε να βοηθήσετε το Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Σας περιμένουμε!

https://www.facebook.com/events/212428642733225/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου