Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: "Ο Θανατοποινίτης", του Κώστα Ξύδη, και "Το Χριστινάκι" του Χρήστου Παπαθανασίου, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 19.30

Η χρονιά για την Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας κλείνει με πολύ ξεχωριστό τρόπο. Συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή, 16/12, θα έχουμε τη χαρά να προβάλουμε τις ταινίες μικρού μήκους "Ο Θανατοποινίτης", του Κώστα Ξύδη, και "Το Χριστινάκι" του Χρήστου Παπαθανασίου. Οι ταινίες γυρίστηκαν στο Σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού, με κρατουμένους να αναλαμβάνουν όλους τους ρόλους πίσω και μπροστά από την κάμερα (μοναδικές εξαιρέσεις, στην περίπτωση του "Θανατοποινίτη" οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Γιάννης Στάνκογλου και Παύλος Κοντογιαννίδης).

Οι ταινίες γυρίστηκαν στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Φυλακών Κορυδαλλού στον Κινηματογράφο, το οποίο εισηγήθηκε ο γνωστός σκηνοθέτης Αντώνης Κόκκινος ("Τέλος Εποχής", "Ο αδελφός και εγώ" κ.ά.). Μαζί μας στην προβολή θα είναι ο ίδιος, καθώς και ο σκηνοθέτης της μίας εκ των δύο ταινιών, Χρήστος Παπαθανασίου.

Κυριακή, 16/12, στις 19:30. Όπως πάντα, στο σπίτι της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν, αλλά αν θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Σας περιμένουμε!

Fb event: https://www.facebook.com/events/1803274836466185/
http://www.mesopotamia.gr/el/kinimatografiki-leschi-thanatopinitis-tou-kosta-xidi-to-christinaki-tou-christou-papathanasiou/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου