Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: "Το Διαζύγιο: Η δίκη της Viviane Amsalem", των Ρονίτ και Σλομί Ελκαμπέτζ, Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 21.00

Η επόμενη προβολή μας θα γίνει την Τετάρτη, 12/6, με την ταινία "Το Διαζύγιο: Η δίκη της Viviane Amsalem", των Ρονίτ και Σλομί Ελκαμπέτζ (2014, Έγχρωμο, 115΄), με τους Ρονίτ Ελκαμπέτζ, Σιμόν Αμπκαριάν, Γκαμπί Αμρανί.

Σχετικά με την ταινία:
"Η Βιβιάν Αμσαλέμ βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, ο οποίος δεν δέχεται παρ’ όλα αυτά να της δώσει διαζύγιο. Καθώς ο θρησκευτικός νόμος απαιτεί σε αυτές της περιπτώσεις τη συναίνεση του συζύγου, το δικαστήριο των ραβίνων αδυνατεί για χρόνια να βρει λύση. Η Βίβιαν όμως επιμένει, επιστρέφοντας κάθε φορά με μια καινούργια αίτηση.
Γυρισμένο εξ ολοκλήρου στη δικαστική αίθουσα καταγγελτικό δράμα, το οποίο διαθέτει χιούμορ και αφηγηματική σπιρτάδα."
(Πηγή: Αθηνόραμα)

Τετάρτη, 12/6, στις 21:00. Όπως και όλο το καλοκαίρι, η προβολή θα γίνει στον ανανεωμένο κήπο της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά αν θέλετε μπορείτε να συμβάλετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη υγιεινής και στο Αλληλέγγυο Σχολείο με γραφική ύλη (τετράδια Α4 και μαρκαδόρους πίνακα).

Σας περιμένουμε! 


https://www.facebook.com/events/2278473669035653/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου