Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Κούλουμα στην Ακαδημία Πλάτωνα, Καθαρή Δευτέρα 19/2.


Οι κάτοικοι της περιοχής Ακαδημία Πλάτωνα μας καλούν να κάνουμε κούλουμα στην περιοχή τους που σχεδιάζεται να κατασκευασθεί ένα νέο Mall. Σας παραθέτουμε την πρόσκληση τους.

Ξεκίνησε σαν μια ιδέα μεταξύ 3-4 φίλων, μετά από τη συνέλευση που συμμετείχαμε για το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνα, να γιορτάσουμε την Καθαρή Δευτέρα όλοι μαζί εκεί. Στην πορεία κι άλλοι φίλοι από διάφορες περιοχές της πόλης θέλησαν να συμμετέχουν. Η παρέα μεγαλώνει συνεχώς και στο κάλεσμά μας να έρθει ο “Άλλος Άνθρωπος”, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος δέχτηκε αμέσως να συνδράμει και αυτός στην προσπάθεια που κάνουμε για ανοικτά πάρκα στον κόσμο, στη γειτονιά και όχι μεγαθήρια mall που καταστρέφουν περιβάλλον, πολιτισμό και τοπική κοινωνία.
Όσοι θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να γνωρίσουν τις ομορφιές του πάρκου από κοντά, είναι ευπρόσδεκτοι. Φέρτε παιδιά, σκυλιά, ταπεράκια, χαρταετούς, την καλύτερη σας διάθεση και ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα, συλλογικά και αλληλέγγυα όπως έχουμε μάθει να κάνουμε μέχρι τώρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΛΕΒΑΡΗ 11:00 π.μ.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού, Περιστέρι) ενάντια στο εμπορικό μεγαθήριο της πολυεθνικής Artume-Blackrock που θα αποτελέσει (οικονομική, περιβαλλοντική, κυκλοφοριακή, πολιτιστική) ταφόπλακα για τις περιοχές μας.


https://www.facebook.com/events/406293133132145

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου