Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: “Επικίνδυνες Σχέσεις” του Στίβεν Φρίαρς, Κυριακή 6 Μαρτίου στις 19.00

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας προβάλλει την Κυριακή, 6/3/2016, στις εφτά το βράδυ, το αριστούργημα του Στίβεν Φρίαρς “Επικίνδυνες Σχέσεις” (Les Liaisons Dangereues), με τηn Γκλέν Κλόουζ τον Τζον Μάλκοβιτς και την Μισέλ Πφάιφερ.

Στους κύκλους της Αριστοκρατίας η Μαρκησία Ντε Μερτέιγ (Glenn Close) είναι μια δημοφιλής περσόνα, που φημίζεται για τις αξίες της και τις συμβουλές της. Στην πραγματικότητα όμως είναι μια αυθεντία στην συνωμοσία και έχει τελειοποιήσει την τέχνη της ίντριγκας. Μαζί με το υποχείριο της και πρώην εραστή της υποκόμη ντε Βαλμόν (John Malkovich) ,θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για να εκδικηθούν τον πρώην σύζυγο της Μαρκησίας, αποπλανώντας την μέλλουσα παρθένα σύζυγο του (Uma Thurman). O Βαλμόν,θεωρώντας εύκολη την αποστολή θα κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο σκληρό και θα στοιχηματίσει με την Μερτέιγ οτι μπορεί να να αποπλανήσει την Μαντάμ ντε Τρουβέλ, γνωστή για τις ενάρετες πεποιθήσεις της και για την αρετή της. Όλα αυτά υπό έναν όρο: Όταν ολοκληρωθεί η αποστολή,η Μαρκησία και ο υποκόμης θα περάσουν μια νύχτα μαζί. Η Μαρκησία θα δεχθεί αλλά θα απαιτήσει γραπτές αποδείξεις, που θα επισφραγίζουν την μεγάλη δολοπλοκία τους.

Η είσοδος στην προβολή είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης, φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Στηρίζουμε τους πρόσφυγες που έφτασαν στη χώρα μας, προσφέροντας εθελοντικά και συγκεντρώνοντας προϊόντα πρώτης ανάγκης
.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου