Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: «Γκλόρια», του Σεμπαστιάν Λέλιο, 27 Μαΐου στις 20.30

Ολοκληρώνουμε τις προβολές μας για το Μάιο αυτή την Κυριακή, 27/5, με τη βραβευμένη ταινία "Γκλόρια" (2013, Έγχρωμο, 110΄), του Σεμπαστιάν Λέλιο, με την Παουλίνα Γκαρσία και τον Σέρχιο Χερνάντες. Πριν από την προβολή, στις 19:00, θα λάβει χώρα η ανοικτή συνέλευση της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας, όπου ο καθένας και η καθεμία είναι ελεύθερος/η να συμμετάσχει, προτείνοντας ταινίες για τους επόμενους μήνες.

Σχετικά με την ταινία:
"Η Γκλόρια είναι 58 χρόνων, χωρισμένη και τα παιδιά της έχουν ήδη φύγει από το σπίτι. Για να καλύψει τον ελεύθερο χρόνο της κάνει διάφορες δραστηριότητες και ψάχνει ακόμα τον έρωτα σε πάρτι ενηλίκων που αναζητούν συντροφιά. Όταν συναντά τον Ροδόλφο, έναν χωρισμένο 65άρη, νομίζει πως βρήκε τον πραγματικό έρωτα.
Ο Χιλιανός σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο, σε παραγωγή του Πάμπλο Λαραΐν, συναντιέται αρμονικά με την Γκλόρια και την εξαιρετική Παουλίνα Γκαρσία που την ερμηνεύει, σε όλη τη διάρκεια του έργου, σαν να τη γνωρίζει όλη του τη ζωή, με φυσικότητα και φροντίδα. Η ταινία διαθέτει άψογη δομή".
(Πηγή: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος - www.lifo.gr)

Κυριακή, 27/5, στις 20:30. Όπως και όλο το καλοκαίρι, στον κήπο της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Πριν από την προβολή, στις 19:00, θα έχουμε την ανοικτή συνέλευση της Κινηματογραφικής Λέσχης, όπου θα αποφασιστούν οι ταινίες των επόμενων μηνών.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, αν θέλετε, μπορείτε να βοηθήσετε το Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Σας περιμένουμε!

fb event: https://www.facebook.com/events/572780799772443/
http://www.mesopotamia.gr/el/kinimatografiki-leschi-gkloria-tou-sempastian-lelio/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου