Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: «Samba» των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς, 30 Σεπτεμβρίου στις 20.30

Η τελευταία μας προβολή για το Σεπτέμβριο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 30/9, με την ταινία "Samba" (Σαμπά, 2014, Έγχρωμο, 120΄), των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς, με τους Ομάρ Σι, Σαρλότ Γκαινσμπούρ και Ταχάρ Ραχίμ. Πριν από την προβολή, στις 19:00, θα λάβει χώρα η ανοικτή συνέλευση της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας, στην οποία θα αποφασιστούν οι ταινίες των επόμενων εβδομάδων.

Σχετικά με το "Samba":
"Μετά την τεράστια κινηματογραφική επιτυχία των 'Άθικτων», μιας από τις πιο όμορφες και αισιόδοξες  ταινίες του παγκόσμιου σινεμά, το χρυσό σκηνοθετικό δίδυμο από τη Γαλλία βάζει πλώρη για μια ακόμη κωμωδία. Στο ίδιο πνεύμα με τους 'Άθικτους', το 'Samba' είναι μια κοινωνική κωμωδία που αφηγείται μια συγκινητική και παγκόσμια ιστορία με χαρακτήρες προσφιλείς και οικείους.
O Σαμπά ήρθε στη Γαλλία πριν δέκα χρόνια από τη Σενεγάλη και άρχισε να κάνει διάφορες εποχιακές δύσκολες δουλειές. Η Aλίς, πρώην στέλεχος επιχειρήσεων, έχει εγκαταλείψει την καριέρα της και προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της προσφέροντας βοήθεια σε μία εθελοντική οργάνωση. Και οι δύο προσπαθούν να «απεγκλωβιστούν» από το αδιέξοδο της ζωής τους, μέχρι που η μοίρα θα τους φέρει κοντά".
Πηγή: clickatlife.gr

Κυριακή, 30/9, στις 20:30. Όπως πάντα, στο Σπίτι της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Πριν από την προβολή θα γίνει η ανοικτή συνέλευση της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας, στην οποία θα αποφασιστούν οι ταινίες των επόμενων εβδομάδων.

Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν, αλλά αν θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Σας περιμένουμε! 

https://www.facebook.com/events/1024806991035548/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου