Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, έναρξη 4/11 στο 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ «ΙΛΛΙΣΙΑΔΕΙΟ»

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 8 & ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» και το «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ», ανακοινώνουν με χαρά την συνέχιση της συνεργασίας τους και τη λειτουργία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ και της ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.
Κάθε ΕΝΗΛΙΚΟ άτομο μπορεί να συμμετέχει είτε μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου (καθηγητές , γονείς ,κηδεμόνες κτλ) , είτε μέσω του Αλληλέγγυου Σχολείου Μεσοποταμίας.
Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου,  η οποία ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου, τη σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης του Σχολείου και την έγκριση από τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό .
Υπεύθυνος της καλλιτεχνικής ομάδας  είναι ο κ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, υπό την καθοδήγηση του οποίου θα λειτουργήσει  το εργαστήριο και η ομάδα.
Η συμμετοχή είναι άνευ αντιτίμου και οι συναντήσεις θα διεξάγονται κάθε Κυριακή 17.00  - 20.00 μέχρι το τέλος του σχολικού έτους (με εξαίρεση αυτών που συμπίπτουν με περίοδο σχολικών αργιών ). Τα μέλη του προγράμματος και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων είναι υπεύθυνοι για τη καθαριότητα και την επίβλεψη του χώρου .
Το πρόγραμμα ξεκινάει την Κυριακή 04/11/2018  . Οι συναντήσεις του Νοεμβρίου ( 04/11, 11/11, 18/11 και 25/11 ) θα είναι ανοικτές για όλους και ταυτόχρονα με τη παρακολούθηση , θα γίνονται και οι εγγραφές στο πρόγραμμα .
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου (Καποδιστρίου  8 & Αγ. Κωνσταντίνου) την Κυριακή 04/11/2018 και ώρα 17:00





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου