Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: "Ζήτω η Ελευθερία", του Ρομπέρτο Αντό, Κυριακή, 2 Νοεμβρίου στις 19:30

Επιστρέφουμε στις προβολές μας, αυτή την Κυριακή, 3/11, με την κωμωδία "Ζήτω η Ελευθερία" (Ιταλ. τίτλος "Viva la liberta", Έγχρωμο, 2013, 94΄)του  Ρομπέρτο Αντό με τους: Τόνι Σερβίλο, Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Βαλέριο Μαστραντρέα.

Σχετικά με το "Ζήτω η Ελευθερία":
"Ενώ η δημοτικότητα του κόμματός του κατρακυλά, ο ηγέτης της ιταλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαφανίζεται. Χωρίς να ειδοποιήσει τους στενότερούς του συνεργάτες, ο βοηθός του τον αντικαθιστά με τον δίδυμο αδερφό του, έναν φιλόσοφο που έχει βγει από το ψυχιατρείο. Η καινούργια εικόνα του αρχηγού, απρόβλεπτη και ειλικρινής, αποδεικνύεται γοητευτική και το κόμμα αρχίζει να επανακάμπτει στις δημοσκοπήσεις.
[...]
Με την πολύτιμη βοήθεια του Τόνι­ Σερβίλο, ενός ηθοποιού ο οποίος ξέρει­ να αξιοποιεί στο έπακρον ακόμη και τις λεπτότερες ερμηνευτικές αποχρώσεις, ο Αντό χειρίζεται με σύνεση τις κωμικές παρεξηγήσεις που γεννιούνται και υπερβάλλει όσο χρειάζεται για να υπηρετήσει με χάρη τη βασική του ιδέα".
(Πηγή: Χρήστος Μήτσης - Αθηνόραμα)

Κυριακή, 3/11, στις 19:30. Όπως πάντα στο Σπίτι της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν, αλλά μπορείτε αν θέλετε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας.  Επιπλέον, το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας ξεκινά μόνιμη καμπάνια συλλογής σχολικών ειδών για τα παιδιά στις δομές φιλοξενίας προσφύγων, τόσο καθημερινά 16:00-22:00 και Σάββατο 10:30-18:30), όσο και σε κάθε εκδήλωση της Μεσοποταμίας, συμπεριλαμβανομένων και των προβολών μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια και τα είδη που συλλέγονται:
https://www.facebook.com/solidarityschoolmesopotamia/posts/2646861205335397

Σας περιμένουμε!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/827149507704198/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου