Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: «Η αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό» του Σεμπαστιάν Μπορενζτάιν, 11 Ιουλίου στις 20.30

Η επόμενη προβολή μας θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 11/7, με την ταινία "Η αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό" του Σεμπαστιάν Μπορενζτάιν (2011, Έγχρωμο, 93΄), με τον Ρικάρντο Νταρίν, Μουριέλ Σάντα Άνα και Ιγκνάσιο Χουάνγκ.

Σχετικά με την ταινία:
"Μια απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία... 'Η Αγελάδα που Επεσε από τον Ουρανό' καταφέρνει να είναι μια σοβαρή κι ανεπιτήδευτη κωμωδία παρόλο που το θέμα της είναι το πιο συναρπαστικό κι ανεξήγητο φαινόμενο που απασχολεί τον άνθρωπο: τα ασύλληπτα παιχνίδια που επιφυλάσσει η μοίρα σε όλους μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Οι σωστές δόσεις μαύρου χιούμορ, το αλλόκοτο δίδυμο που συναντιέται τυχαία και τελικά αλληλοκαθορίζεται, η παράξενη μοίρα που τελικά γίνεται κοινή και πάνω από όλα οι εξαιρετικές κι ανάγλυφες ερμηνείες των πρωταγωνιστών χτυπούν στο κέντρο αυτής της πραγματικά εγκάρδιας ταινίας που επιφυλάσσει μια αξέχαστη σκηνή τέλους".
(Πηγή: clickatlife.gr)

Τετάρτη, 11/7, στις 20:30. Όπως και όλο το καλοκαίρι, στον υπέροχο κήπο της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, αν θέλετε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Σας περιμένουμε!

https://www.facebook.com/events/2224109304476087/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου