Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: «Απέραντο Γαλάζιο(The big blue)» του Λικ Μπεσόν, 1 Αυγούστου στις 20.45

Πρώτη προβολή για τον μήνα Αύγουστο,  είναι η ταινία «Απέραντο Γαλάζιο» (The big blue) του Λικ Μπεσόν, με τους: Ζαν Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό, Ροζάνα Αρκέτ.

Σχετικά με την ταινία:
Η ζωή, ο ανταγωνισμός και η μετέπειτα παγκόσμια αναγνώριση δύο παιδικών φίλων στην ελεύθερη κατάδυση βρίσκονται στο προσκήνιο τούτης εδώ της ταινίας που χαιρετίστηκε στη χώρα μας με αφορμή την πληθώρα γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων.
Το Απέραντο Γαλάζιο αποτέλεσε μόλις τη δεύτερη μεγάλου μήκους κινηματογραφική απόπειρα του Λικ Μπεσόν, μια ιδέα μεγαλεπήβολη και γεμάτη προκλήσεις, τόσο λόγω της φύσης της υποβρύχιας κινηματογράφησης που καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ταινίας, όσο και λόγω των πολλαπλών τοποθεσιών που επιλέχθηκαν για τη δράση.
(Πηγή: Βαρβάρα Κοντονή, freecinema.gr)

Τετάρτη, 1 Αυγούστου στις 20.45. Όπως και όλο το καλοκαίρι, η προβολή θα λάβει χώρα στον υπέροχο κήπο της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν, αλλά, αν θέλετε, μπορείτε να βοηθήσετε το Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθώς και το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Σας περιμένουμε!

https://www.facebook.com/events/2000108133353929/
http://www.mesopotamia.gr/el/kinimatografiki-leschi-aperanto-galazio-tou-lik-mpeson/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου