Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Απολογισμός Ανοικτής Συνέλευσης Τρίτης 11 -2-14


Σχετικά με τα θέματα που είχαμε να συζητήσουμε στη χθεσινή συνέλευση, αποφασίσαμε και είπαμε τα παρακάτω:

1) Συγκέντρωση διαφόρων ειδών ένδυσης, υπόδησης και παιχνίδια για ξενώνα οικογενειών και ανήλικων προσφύγων, ειπώθηκε αρχικώς να υπάρξει επικοινωνία με τον Νικηφόρο,ο οποίος μας είχε ενημερώσει σχετικά με το θέμα και να σταλούν τα είδη που έχουμε συγκεντρώσει στον ξενώνα.

2) Τράπεζα τροφίμων, αποφασίσαμε η παραλαβή και η ανταλλαγή τροφίμων κλπ. να γίνεται κάθε Σάββατο 19.00-20.00 (λίγο πριν την προβολή της ταινίας). Να γίνει μία πρώτη πρόχειρη καταγραφή των ειδών που υπάρχουν και αν κάτι είναι σε έλλειψη να αποστέλλεται e-mail στους μεσοποταμίτες   / μεσοποταμίτισσες για τυχόν αναπλήρωσή τους.

3) Θέμα δράσης σχετικά με την παραλία την Καθαρά Δευτέρα: είπαμε να αποφασιστεί αφού γίνει και η συνέλευση του Σχολείου Εκπαιδευτικής Αλληλεγγύης 22/02/14 ώστε να προκύψει κάτι συλλογικό και φυσικά μαζικό.

4) Τσικνοπέμπτη: για ακόμα μία φορά θα λειτουργήσει το ρεφενέ τραπέζι με ρεφενέ ποτά, ψητά εννοείται αλλά με μία μικρή διαφορά....οι συμμετέχοντες θα είναι και καρναβαλιστές, ήτοι "μασκαρεμένοι"! Τα μαθήματα για εκείνη την ημέρα θα αναβληθούν κατά πάσα πιθανότητα αλλά θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά εντός των επόμενων ημερών.

5) Ο Χρήστος ενημέρωσε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από φίλο της Μεσοποταμίας-Τράπεζας Χρόνου για να δημιουργήσει ποδοσφαιρική ομάδα από τους μαθητές του αλληλέγγυου εκπαιδευτήριου και όχι μόνο. Λεπτομέρειες για τα τεχνικά ζητήματα, προσεχώς...

Σας θυμίζω ότι προτάσεις κλπ. για την επόμενη συνέλευση της Τρίτης
18/2/14 μπορείτε να στέλνετε στο mesopotamiatx@gmail.com μέχρι
το βράδυ της Κυριακής 16/2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου