Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

2η Συνάντηση Δικτύου Εκπαιδευτικής Αλληλεγγύης

Τράπεζα Χρόνου και Αλληλεγγύης της

Κίνησης Πολιτών Μοσχάτου
ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ


2η Συνάντηση
Δικτυου Εκπαιδευτικης Αλληλεγγυης

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014,
στη «Μεσοποταμία»
Πλάτωνος 13 Μοσχάτο


Συμπληρώθηκε ήδη το 2ο δίμηνο λειτουργίας του Δικτύου Εκπαιδευτικής Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της Τράπεζας Χρόνου και Αλληλεγγύης της «Μεσοποταμίας». Καθημερινά, με τη συνεχή ζήτηση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του Δικτύου, δικαιώνεται η επιλογή μας να  «στήσουμε» μια δομή ελεύθερης και ισότιμης πρόσβασης στο αγαθό της παιδείας για όλους, χωρίς τη διαμεσολάβηση του χρήματος.

Με τη συμπλήρωση του 2ου  διμήνου λειτουργίας καλούμε όλα τα μέλη μας, μαθητές και γονείς, στη  2η τακτική διμηνιαία συνάντηση του Δικτύου, που θα πραγματοποιηθεί το

Σάββατο 22 Φεβρουαριου 2014 και ώρα 18:00 μ.μ. στη «Μεσοποταμία», Πλατωνος 13  Μοσχάτο

Σκοπός της συνάντησης:
  •  Να γίνει ανασκόπηση και απολογισμός της μέχρι τώρα λειτουργίας του Δικτύου Εκπαιδευτικής Αλληλεγγύης
  • Να διεξαχθεί συζήτηση και να ληφθεί συναινετικά απόφαση για την τρέχουσα ανταποδοτική δράση 2ου διμήνου
  • Να συζητήσουμε άλλες τυχόν προτάσεις και ιδέες

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δικτύου Εκπαιδευτικής Αλληλεγγύης, τα μέλη του προτείνουν και αποφασίζουν συλλογικά και συναινετικά κάθε δίμηνο μια δράση. Η δράση αυτή, την οποία τα μέλη υλοποιούν «ανταποδοτικά», σε σχέση με τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που λαμβάνουν δωρεάν, μπορεί να αφορά σε μια παρέμβαση με κοινωνικό, οικολογικό, αθλητικό, πολιτιστικό  περιεχόμενο κ.λπ.

Οι ιδέες και οι προτάσεις σας είναι πολύτιμες.  Παρακάτω, καλείστε να προτείνετε επιγραμματικά έως και δύο δράσεις για την τρέχουσα περίοδο:

1η Πρόταση Δράσης : ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

2η Πρόταση Δράσης: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Οι ιδέες σας μας εμπνέουν για να συνεχίσουμε μαζί.

Πλάτωνος 13 183 44 Μοσχάτο

τηλ: 6932.511.592 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου