Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Αλληλέγγυο Σχολείο της Μεσοποταμίας: Διήμερο δράσεων κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

 
Το Αλληλέγγυο Σχολείο της Τράπεζας Χρόνου της Μεσοποταμίας, συζήτησε, αποφάσισε και διοργανώνει το πρώτο, για τη φετινή χρονιά, διήμερο δράσεων κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, Ώρα έναρξης: 18.00.
Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών, Ελευθερίου Βενιζέλου 210 & Σπάρτης, Καλλιθέα.

Το Αλληλέγγυο Σχολείο της Μεσοποταμίας, συναντά το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, στο πλαίσιο της πρώτης, για τη φετινή χρονιά, δράσης κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την βραβευμένη ταινία μικρού μήκους «Χρωματίζοντας το σκοτάδι» και να συνομιλήσουμε με τους συντελεστές της, πάνω σε θέματα που αφορούν στην τυφλότητα και την καθημερινότητα των ατόμων με οπτική αναπηρία. Επίσης οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα βιωματικό σεμινάριο πάνω στις τεχνικές του λευκού μπαστουνιού.
Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, η Κατερίνα Παπαδάκου μας προσφέρει μια μουσική εμπειρία με τίτλο: «Άκου, νιώσε, χόρεψε, εκφράσου»: Με αφορμή το δεύτερο βαλς του Ντμίτρι Σοστακόβιτς(Dmitri Shostakovich) από τη "Σουίτα για ορχήστρα θεάτρου ποικιλιών", θα επιχειρήσουμε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι στη μουσική του, θα γνωρίσουμε το συνθέτη και θα προσεγγίσουμε βιωματικά τα 3/4.


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Ώρα έναρξης: 20.30.
Χριστουγεννιάτικο πάρτι 80s vs 90s.
Στο σπίτι της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Το πάρτι είναι μέρος της πρωτοβουλίας του Αλληλέγγυου Σχολείου της Μεσοποταμίας και του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά για τη συλλογή Σχολικών Ειδών για τα πληγέντα σχολεία στην περιοχή της Μάνδρας.


https://www.facebook.com/events/2029467427332263/
http://www.mesopotamia.gr/el/16-17-dekemvriou-diimero-drasis-tou-allilengiou-scholiou-mesopotamias/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου