Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: "Το γλυκό πεπρωμένο", του Ατόμ Εγκογιάν, Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 19.30

Η πρώτη μας προβολή για το Φεβρουάριο θα γίνει αυτή την Κυριακή, 3/2, με την ταινία "Το γλυκό πεπρωμένο", του Ατόμ Εγκογιάν (1997, Έγχρωμο, 112΄), με τους Ίαν Χολμ, Σάρα Πόλεϊ, Αρσινόη Χαντζιάν. Το φιλμ βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ράσελ Μπανκς.

Σχετικά με την ταινία:
"Μια πόλη θρηνεί τα παιδιά της τα οποία πνίγηκαν σε παγωμένη λίμνη μέχρι που ένας δικηγόρος πείθει τους γονείς να κάνουν τη θλίψη τους οργή και να ζητήσουν αποζημίωση από τους υπευθύνους. Αυτομάτως, όλοι κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα. Ώσπου, ένα παιδί θα πει την αλήθεια...
Είναι η πρώτη φορά που ο Εγκογιάν διασκευάζει ένα λογοτεχνικό έργο, του Ράσελ Μπανκς, και μια από τις σπάνιες στιγμές όπου το σινεμά συναγωνίζεται και ξεπερνά το διήγημα. Τιμήθηκε με τρία βραβεία στο Φεστιβάλ Καννών και προτάθηκε για δύο Οσκαρ (σκηνοθεσίας και διασκευασμένου σεναρίου)."
Πηγή: clickatlife.gr

Κυριακή, 3/10, στις 19:30. Όπως πάντα, στο σπίτι της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν, αλλά μπορείτε αν θέλετε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Σας περιμένουμε!  


https://www.facebook.com/events/321325738494780/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου