Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: "Bellissima", του Λουκίνο Βισκόντι, Κυριακή 10 Μαρτίου στις 19.30

Η επόμενη προβολή μας θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή, 10/3, με το κλασσικό αριστούργημα του Λουκίνο Βισκόντι, "Bellissima" (1951, Ασπρόμαυρο, 114΄), με τους Άννα Μανιάνι, Βάλτερ Κιάρι, Τίνα Απιτσέλα.

Σχετικά με την ταινία:
"Η Μανταλένα Τσεκόνι, μια απλή γυναίκα του λαού, που μένει σε μια φτωχογειτονιά της Ρώμης, τυφλωμένη από τη μητρική αγάπη, ονειρεύεται ένα λαμπρό μέλλον για τη μικρή της κόρη και θέλει να την κάνει σταρ του σινεμά! Το όνειρο αυτό τής γίνεται έμμονη ιδέα και για να το πραγματοποιήσει θυσιάζει τα πάντα. Η μεγάλη ευκαιρία έρχεται όταν προκηρύσσεται ένας διαγωνισμός νέων ταλέντων.
[...]
Ο Λουκίνο Βισκόντι/ Luchino Visconti στο Bellissima (σημαίνει «πανέμορφη»), κάνει ένα έξοχο διττό σχόλιο για τον κόσμο των λαϊκών φτωχογειτονιών και τους ανθρώπους του και ταυτόχρονα για το ίδιο το σινεμά".  
(Πηγή: Δελτίο Τύπου)

Κυριακή, 10/3, στις 19:30. Όπως πάντα, στο σπίτι της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Εν όψει πανελληνίων και ξενόγλωσσων εξετάσεων, οι ανάγκες αυξάνονται. Μην ξεχνάτε να στηρίζετε το Αλληλέγγυο Σχολείο μας με μαρκαδόρους πίνακα, σφουγγάρια και τετράδια Α4.
Το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας στηρίζεται μόνο στην προσφορά των φίλων του!

Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν, αλλά μπορείτε αν θέλετε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Σας περιμένουμε! 

https://www.facebook.com/events/263896657877147/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου