Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: "Πάμπτωχοι Α.Ε.", του Αντώνη Κόκκινου, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 19:30

Συνεχίζουμε τις προβολές μας αυτή την Κυριακή, 2/2, με την κωμωδία "Πάμπτωχοι Α.Ε.", του Αντώνη Κόκκινου (2001, Έγχρωμο, 92΄), με τους Γιάννη Μπέζο, Χρήστο Βαλαβανίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Νάντια Μπουλέ. Η προβολή θα γίνει παρουσία του σκηνοθέτη. 

Σχετικά με το "Πάμπτωχοι Α.Ε.":
"Ο Οδυσσέας Χιτώνας ιδρύει την ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ ΑΕ και "ξανακερδίζει" τη ζωή του μέσω ενός ιδιαίτερου συστήματος ανακύκλωσης απορριμμάτων.
Με αφηγητή ένα ραδιοφωνικό σταθμό και περιβάλλον την παράνοια της πόλης και τις "ιδιαιτερότητες" ξεχασμένων συνοικιών και των κατοίκων της, ξετυλίγεται μια σουρεαλιστική κωμωδία. Ο Οδυσσέας Χιτώνας στρατολογεί χιλιάδες απελπισμένους και άνεργους και καταφέρνει να σώσει την πόλη από τα σκουπίδια που την απειλούν".
(Πηγή: Θωμάς Τσατσαρέλης, cine.gr)

Κυριακή, 2/2, στις 19:30. Όπως πάντα, στο σπίτι της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Μαζί μας θα είναι και ο σκηνοθέτης της ταινίας, κος. Αντώνης Κόκκινος.

Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν αλλά αν θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας. Επιπλέον, η Μεσοποταμία έχει ξεκινήσει μόνιμη καμπάνια για τη στήριξη προσφυγόπουλων συλλέγοντας σχολικά είδη, τόσο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του σχολείου (καθημερινά 16:00-22:00 και Σάββατο 10:30-18:30), όσο και σε κάθε εκδήλωση της Μεσοποταμίας, στο σπίτι μας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτo.

Περισσότερα για την καμπάνια αυτή:
https://www.mesopotamia.gr/el/kampania-syllogis-scholikon-eidon-gia-prosfygopoula/


Σας περιμένουμε!

https://www.facebook.com/events/2406592552780013/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου