Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: "Sorry To Bother You", του Boots Riley, Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 21.00

Η επόμενη προβολή μας θα λάβει χώρα αυτή την Τετάρτη, 19/6, με την ταινία "Sorry To Bother You", του Boots Riley (2018, Έγχρωμο, 111΄), με τους Lakeith Stanfield, Tessa Thompson, Terry Crews, Steve Yeun, Armie Hammer και άλλους.

Σχετικά με την ταινία:
"Υπάρχουν μερικές ταινίες που δεν έχουν προβληθεί όσο θα έπρεπε, αν και συνηθίζεται να συζητιούνται αρκετά κάθε χρόνο στα… κινηματογραφικά στέκια, κυρίως για την θεματολογία τους και μια από αυτές είναι και η πολύ αξιόλογη “Sorry To Bother You“. Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τον Cassius, έναν τριαντάρη μαύρο τηλεπωλητή, με πρόβλημα με την αυτοπεποίθησή του, που ανακαλύπτει μία μαγική δύναμη πώλησης, η οποία ζει μέσα του. Ξαφνικά ανεβαίνει στην ομάδα ελίτ της εταιρείας που δουλεύει. Η ανάκαμψη στην καριέρα του αποτελεί κόκκινο πανί στη σχέση με την κοπέλα του, Detroit, μία καλλιτέχνη που είναι κρυφά μέρος σε μία στιλ Banksy καλλιτεχνική κολεκτίβα, το Left Eye."
(Πηγή: Νίκος Δρίβας - Cineramen)

Τετάρτη, 19/6, στις 21:00. Όπως και όλο το καλοκαίρι, η προβολή θα λάβει χώρα στον ανανεωμένο κήπο της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά αν θέλετε μπορείτε να στηρίζετε το Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη (μαρκαδόρους πίνακα και τετράδια Α4).

Σας περιμένουμε!  

https://www.facebook.com/events/346184989404652/

http://www.mesopotamia.gr/el/kinimatografiki-leschi-sorry-bother-you/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου